WPMA: Terug van weggeweest!

83 weken. Dat is hoe lang het voor sommigen onder ons geleden is dat we elkaar in levende lijve hebben kunnen terugzien. Tijd om daar verandering in te brengen!

Het kriebelt bij ons al een tijdje om de live Meetups weer op gang te trekken. Na het overlegcomité van afgelopen vrijdag (17/9), voelen we ons zelfzeker genoeg om de live Meetups voorzichtig weer op te starten.

Daarom kondigen we dan ook met gepaste trots de comeback van de live Meetups aan. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 19 oktober. De Meetups heropstarten doen we graag in stijl; daarom hebben we gezorgd voor een unieke venue en voorzien we een drankje voor wie wil. 

Inschrijven

Inschrijven kan via het event op Meetup.com. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Programma

We zijn nog volop bezig met de precieze invulling van de avond, maar we kunnen wel beloven dat we ons uiterste best doen om er een onvergetelijke avond van te maken! 

Locatie

De Meetup gaat deze keer niet door in de ViaVia, maar wel in de leukste Makerspace van ‘t Stad, op de gelijkvloers van The Beacon (het oude Tolhuis): MakerSpace Antwerpen in het centrum. De locatie is eenvoudig bereikbaar te voet, met de fiets (Velo fietsstation 049) en met de tram (lijn 7 stopt vlakbij). Parkeren kan op de Scheldekaaien. 

Adres: Sint-Pietersvliet 7, 2000 Antwerpen

Zelf altijd al eens willen spelen met elektronica, laser cutters of 3D printers? Elke woensdagavond stelt de MakerSpace hun atelier open voor het brede publiek. Kijk dus zeker ook eens naar hun Open Ateliers op Meetup.com

Maatregelen

Het spreekt voor zich dat we er alles aan doen om de avond zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo volgen we de regels van de horeca, en houden we de richtlijnen nauwgezet in de gaten. Heb je hier vragen of opmerkingen over? Laat ons dan gerust iets weten!

Gelieve je deelname zo snel mogelijk te bevestigen, en deze ook up-to-date te houden in het geval je niet meer kan komen.

Updates

Volg ons op Twitter voor de laatste updates: @wpantwerp. Deel je ervaringen met de hashtag #wpantwerp!

Dringende zaken of last-minute wijzigingen communiceren we via Meetup.com, kijk dus zeker na of je onze meldingen ontvangt.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met één van de organisers via ‘contact organisers’ op meetup.com of via onze Slack workspace in het kanaal #wpantwerp.

By Koen Van den Wijngaert

I'm a performance nerd at NEOK IT BV. In my web development adventures, I try to use the right tool for the right job. Turns out WordPress is like a swiss pocket knife for a lot of use cases.

A few years ago, I discovered the Belgian WordPress community. It didn’t take long before the warm and enthusiastic atmosphere had me sold. Recently, I decided to get involved to try and bring that same feeling to others as well.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *